Easy. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema . Mam problem odkad zmieniłem płyte główna to jak gram to mam takie coś . Pomoże mi ktoś . Co do płyty nie mam tylko dzwieku i sterownika raid czy jak tam :P nie weim czy to cos da ale napisałęm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Covver Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jakie masz sterowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wszystkie mam bo specjalnie wujka poprosiłem zeby mi na allegro poszukał karte graf a sterów do RAID nie mam i do zintegorwanej muzy musze poszukać bo w biosie nie ma jej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hallllllooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDadosz Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zaaktualizuj stery Driver Genius Proffesional 10.0.761. Znajdziesz na chomikuj.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 @refff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @reff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfertz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 pewnie karta graficzna ;p. pójdź do naprawy lub sam to zrób poszukaj jakos na google lub coś, bo raczej to wina karty graficznej. RACZEJ nie jestem pewien ♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥ | Ostrzeżenia: 25 % ;/ | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy. Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 @up Karta była nie dawno kupiona :P Tak nawiasem @refff !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.