HA98 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema, mam taki problem, otoz mam dobry komputer : 2 gb ramu, karte graficzne 512 mb, procesor 2.8 ( 2 rdzeniowy ) Jave mam najnowsza wersje, sterowniki do karty graficznej tez ! I minecraft ( premium ) nie wyciagnie mi nawet tych 50 fps-ow, musze grac ciagle na tiny, bo na normal, short, far nie da rady ;((( Co robic ? Polecicie mi jakis dobry poradnik ? sposob ? help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pexior05 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Skajpaje, Gadulce i inne szataństwa wyłączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ściągnij ten luncher: http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/ i przeznacz więcej ramu na MC tam jest tut. + ściągnij gamebooster i OptiFine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Daj linki Jak mozesz ( nie pisz google.pl .. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matitom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 google.pl Zart!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin3p Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 @4 UP game booster i inne gówna nic nie dają tylko bardziej zamulają Ci komputer po prostu graj na takim jakim masz albo kup lepszą kartę graficzną. Pozdrawiam. CPU: Intel Core i5-4590 GPU: MSI GTX 770 2GB MOBO: MSI B85-G43 GAMING RAM: Crucial Ballistix 8GB DDR3 1600MHz HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W CASE: Zalman Z3 PLUS DRIVER: Asus DRW-24F1ST E-Green Mouse: Razer Deathadder 2013 Headset: Creative Tactic3D Rage USB Keyboard: Razer Blackwidow Ultimate 2014 Phone: Samsung Galaxy S7 EDGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To sprzęt taki sobie. Nie powiem że zły, ale do rzeczy... Kiedy ostatnio formatowałeś komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet-schabowy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zdefragmentuj dyski i zainstaluj optifog + optifine. Tak jak koledzy wyżej napisali: przeznacz też więcej ramu na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betros Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 łap tutka http://www.mpcforum.pl/topic/415174-tutorialoptymalizacja-minecrafta/page__p__2952690#entry2952690 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsThisLove Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wejdz w opcje video settings Grapihcs:Fast Smooth Lighting : On 3d Anaglyph: OFF GUI Scale : Auto Particles: All Render Distans : Far Performance: Max FPS View Bobbing: On Advanced OpenGL: Off Clouds: On mam slabszego kompa od ciebie a mam fps po 50/60 'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegas© Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam podobny problem tylko, że 4GB ram i 2x 2,00GHz, a karta 512mb... Format pomoże?? + Te mody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:KuKiS:. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Przy takiej konfiguracji powinieneś mieć więcej FPS, koledze kupiłem kartę 1GB za 150 zł, i wyciąga mu 120 FPS. Konfiguracja to: Procesor Pentium 3,08 jednordzeniowy, 2 GB ram. Jednak instalacja Optifine + Optifog spowoduje zwiększenie FPS. Także aktualizacje sterowników grafiki mogą pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegas© Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nigdzie nie mogę znaleźć Optifine + Optifog... Nawet osobno pisząc... Jest to wgl pod 1.0?? Jak jest to bardzo proszę o linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:KuKiS:. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wystarczy wpisać Optifine w google i pierwszy wynik http://www.minecraftforum.net/topic/249637-100-optifine-hd-d3-fps-boost-hd-textures/ Pobierz pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegas© Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dysk defragmentuje. Mam nadzieję, że to pomoże wszystko. Masz Like. Dam edit'a, jak skończę to i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenkk Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Reinstallnij jave lub masz moze za duzo "gowien" powlaczanych tak jak u mojej znajomej 70+ procesor 4gb ram 3x 2.30 1gb grafa i 5fps max bylo >.< wiec moim zdaniem pomoze jedynie format kiedys mialem taki sam problem mialem i jedynie format mi pomogl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegas© Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ehhhhh... 25FPS max... Chyba jedynie format mi pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.