MrMateuszPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dlaczego moge enchatować tylko najwyżej za 5lvli. Raz zabiłem smoka na creative i mogłem dużo enchatować to enchatuje za 5 cały czas i później już mogłem za 6 co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Za więcej się chyba nie da. Miałem tak samo, to miałem max 6 lvl. Dziwne, może jakiś bug. Albo po prostu nie da się go bardziej ulepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dasie tylko trzeba mieć obok biblioteczki wtedy wiecej lvl bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Aaa ale te biblioteczki maja być obok enchatingu czy np wzdluz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 obok może być dookoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.