Minecraft22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cetizier Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Enderman Pearl łączysz z Blaze's Powder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A skąd wezme blaze powder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Z netheru zabijasz Blaze są w twierzach, i chyba craftujesz blaze powned na takie cos i to craftujesz z Pearl of enderman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spokoloko1243 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @up grrr wyprzedziles mnie idziesz do piekła / znajdujesz fortece / zabijasz potworki takie jakby patyki na około nich są i już masz taki kijek / włączasz crafting wrzucasz blaze i masz blaze powdery http://maselko.net/g...otanimjakszatan aloha zobaczcie moje nowe pliki pod 1.1 proszę zbijcie moje ostrzeżenia! błagam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minecraft22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ok dzieki a wiecie może jak zdobyć te nowe płyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spokoloko1243 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chyba z creeperów ;d niech szkielet zabije creeperka http://maselko.net/g...otanimjakszatan aloha zobaczcie moje nowe pliki pod 1.1 proszę zbijcie moje ostrzeżenia! błagam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Up Jakoś nie. Z 6 razy tak się stało a wypadły mi tylko te 2 początkowe rodzaje. Chyba z Lochów ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.