kuba1120 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ktoś ma jakiś hak sposób lub kod żeby zarobić kredyty Odnośnik do komentarza
ReDDioS Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie ma "haków" ani "kodów" do tej gry , są boty ewentualnie bugi sprawdź dział tutoriale był bug na kredyty z klanu . zakaz handlu Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To jest gra on-line. Każda gra tego typu ma swój sposób zabezpieczeń , tu akurat nie masz doczynienia z grami typu metin2 że ktos buga odkryje i jest on po wsze czasy , tylko to jest D.O to jak ktos napisze tutaj buga to praktycznie max czas trwania jego w grze jest to 1 tyg. Każda gra taka ma swoje zabezpieczenia , nie ważne czy to facebookoqw czy nk . Do tej gry nie ma żadnych haxów , ani czitów , ani kodów. Są jedynie boty. Odnośnik do komentarza
kuba1120 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 jaednak ludzie mają sposoby na kredyty nie wiem jak oni to robią Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @up powiedz mi teraz kolego ile masz lat i jakie masz twoje konto w dark orbit. Pokolenie dzieciaków szukjącyh haxow na uri i kredki ... Odnośnik do komentarza
DimitriASM Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @Kuba1120 Wg. Mnie masz max. 10 lvl i chcesz mieć od razu 50mln w kieszeni. Sposób na kredki jest taki, że: Logujesz się na konto. Wchodzisz w skylab ulepszasz wszystko i wysyłasz złotko Lubie grać a Ty? Odnośnik do komentarza
kuba1120 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzienki za odpowiedzi .Ja mam 11 lvl 2 irki 6Flax serwer pl1 statek vegance może kiedyś spotkamy sie na mapie pijawka ^_^ Odnośnik do komentarza
hipek58 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Kubiki leć bić sam ;DDD hah ;> Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Up Hahahahahaha o lol omg hahaha. Bardzo śmieszne... Bugów nie ma (a tym bardziej kodów) a jeśli są zaraz są łatane. Jako że ludzie mają super zabawę ze spamowania tutaj zamykam. Jak coś to pw Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.