Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawigacja orangei coś.

MrOverevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z nawigacją orange, 28.10.11 nudzac sie odpalilem sobie aplikacje nawigacja orange. Zauważyłem opcję darmowego testowania na ?15? dni. Wybrałem ją, myśląc co mi szkodzi? darmowe to można spróbować. Przyszedł sms o treści:

Dziekujemy za zakup.
Zlecenie zostalo przyjete do realizacji.

Zaraz po tym kolejny sms:

usluga nawigacja orange pakiet abon. 30 dni zostal wlaczony.
Aby uruchomic nawigacje zainstaluj aplikacje. w razie problemow z instalacja skontaktuj sie z BOK.

Dziś (24.11.11) odebrałem smsa aby zapewnic srodki na koncie w ciagu 3 dni aby przedluzyc abonament.

Wyraznie pisalo okres testowy darmowy. 28.10.11 nie pobralo mi nic z konta (mam mixa 35).

Na orange.pl nie moge znalezc opcji aby wylaczyc nawigacje. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Spoko, ale mam mixa i samo mi doladowuje pod koniec miesiaca. 28 chyba albo pare dni wczesniej.

Z mixa nie przeleje pieniedzy na inny numer, a zostało mi jeszcze 40zl. Albo wykorzystam jakos albo kupie jakies premium :>

Opublikowano

masz racje @UP

Idz do operatora i popytaj i zalatwisz

A i na twojim miejscu nie bral bym nawigacji lepiej normalnie GPS kupic i masz

hehequb.png

..................................................................................................................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...