MrOverevo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam Mam problem z nawigacją orange, 28.10.11 nudzac sie odpalilem sobie aplikacje nawigacja orange. Zauważyłem opcję darmowego testowania na ?15? dni. Wybrałem ją, myśląc co mi szkodzi? darmowe to można spróbować. Przyszedł sms o treści: Dziekujemy za zakup. Zlecenie zostalo przyjete do realizacji. Zaraz po tym kolejny sms: usluga nawigacja orange pakiet abon. 30 dni zostal wlaczony. Aby uruchomic nawigacje zainstaluj aplikacje. w razie problemow z instalacja skontaktuj sie z BOK. Dziś (24.11.11) odebrałem smsa aby zapewnic srodki na koncie w ciagu 3 dni aby przedluzyc abonament. Wyraznie pisalo okres testowy darmowy. 28.10.11 nie pobralo mi nic z konta (mam mixa 35). Na orange.pl nie moge znalezc opcji aby wylaczyc nawigacje. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tą nawigacje miałeś już w telefonie od zakupu tak? Odnośnik do komentarza
MrOverevo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak. Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Hmm, może poczekaj trochę nie doładowuj konta i sami Ci ją zdezaktywują? Odnośnik do komentarza
MrOverevo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Spoko, ale mam mixa i samo mi doladowuje pod koniec miesiaca. 28 chyba albo pare dni wczesniej. Z mixa nie przeleje pieniedzy na inny numer, a zostało mi jeszcze 40zl. Albo wykorzystam jakos albo kupie jakies premium :> Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Raczej nie warto ryzykować doładowywaniem konta, bo mogą Ci zajumać kasiorkę. Odnośnik do komentarza
Benqqqq Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 masz racje @UP Idz do operatora i popytaj i zalatwisz A i na twojim miejscu nie bral bym nawigacji lepiej normalnie GPS kupic i masz .................................................................................................................. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.