krychanowski Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema mój błąd polega na tym że gdy loguje się na metka (PL,lub privy) albo w ciągu grania itp. pojawia się taki problem: oto lista moich zainstalowanych na kompie Microsoftów : ... Proszę o pomoc i rozwiązanie problemu z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zainstaluj najnowsze Microsoft Visual C++ lub przeinstaluj, ponieważ wyskakuje błąd z biblioteki, czyli pewnie brakuje jakiegoś pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychanowski Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zainstaluj najnowsze Microsoft Visual C++ lub przeinstaluj, ponieważ wyskakuje błąd z biblioteki, czyli pewnie brakuje jakiegoś pliku. Czyli??? Daje + za dobrąodp. więc wymagam od CB , żebyś mi dał linka PLISS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Spróbuj pobrać to, podobno pomaga :P http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=24417 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Zainstaluj sp3 i net framework 3,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychanowski Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pobieram to co wiesiek dałeś a sp3 niemoge zainstalować bo jakiś błąd z win32 a net 3.5 juz mam zainstalowane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychanowski Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ok mam nadzieje że się pozbyłem tego problemu ponieważ juz mi się nie pokazywał ale jest następny otóż:Podczas wejścia na postać lub w grze jak chodze sobie to wyłącza mi metka nie ma żadnego błędu itp.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychanowski Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.