Nowak578 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Wczoraj wieczorem kupiłem g1 credits przez sms na gamersfirscie i do teraz ich nie otrzymałem, a z tego co wiem powinienem je mieć po kilkunastu minutach. Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcjami, wyslalem sms, pieniadze oczywiscie zabrane, wpisalem kod, potem cos napisali ze sukces, a tu dupa. Stąd moje pytanie. Co moge z tym zrobić? Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mi doszło po 1h. Odświeżaj stronę. A w jakiej firmie kupowałeś? Odnośnik do komentarza
Kondzio56 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poczekaj jeszcze max do jutra, jak nie będzie żadnych Creditów na Twoim koncie, to napisz ticketa. Zapisz sobie kod, numer i wszystko związane z zakupieniem i będziesz miał dowód na to.. |Helper WarRock| "Docenisz jeśli stracisz.." Odnośnik do komentarza
specnaz002 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie czekaj - pisz ticketa, ja za sms kupuje tysiące g1 ;p, dochodzi mi po 15sec. do 10min. Odnośnik do komentarza
TheanonimPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 mi po 20 sekundach Spam, warn 5% - Siema Heniu Odnośnik do komentarza
Nowak578 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A jakieś instrukcje jak napisać tego ticketa ? i czy napisać go do g1 czy do tego allopass? Doadam jeszcze, ze jak wpisuje kod po raz kolejny, to mam komunikat, ze jest on niepoprawny Odnośnik do komentarza
Bleezub Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/ tu masz wzory licze na like it Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.