emilo16 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak jak w temacie. Co dają poziomy i co można robić z npc w minecraft 1.0.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poziomy dają możliwość enchartingu. Tzn ulepszania itemków. By ulepszyć jakiś tam itemek musisz mieć dany lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1158 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Lvl - Za poziomy można zaklinać przedmioty przy Enchantment table (chyba tak to się pisze ;p) np. za 20 pkt. (leveli) można dodac sobie ciekawy bonus do miecza czy elementu uzbrojenia Npc- w późniejszych wersjach minecrafta będzie można wchodzić z nimi w interakcje (np. handlować) Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechutus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poziom doświadczenia daje nam mmożliwość ulepszania przedmiotów w grze (tyle punktów ile pokazanych jest w stole do magii [ta mała półeczka z książką] tyle stracimy poziomów (możemy chyba je dalej wbić i dostać kolejne punkty tzn. jeśli masz 13 lvl i chcesz coś ulepszyć co potrzebuje 5 to spada ci lvl do 8 [13-5=8] i [nie jestem pewien] nie jest tak że masz lvl 8 ale musisz wbijać tak jakbyś chciał zdobyć 14 (tak wiem zagmatwane ale chodzi o to że spada lvl i nie musimy wbijać tyle exp'a jak na lvl wyżej niż mieliśmy przed ulepszaniem). A NPC chyba są żeby byli i chodzili w tę i na zad . Mam nadzieję że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilo16 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Okej dzięki wszystkim,do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.