LoveOne Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Cześć. Chciałem z kumplami sprawdzić tą legendę o Herobrine i mam pare pytań W jakich wersjach występuje ? Czy owy herobrine pojawiał/a się na Multi player ? Nie podawajcie mi modów do minecrafta bo chcę to sprawdzić. Podobno od Alphy 1.2_02 do 1.3 czy to prawda? ODPOWIEDZ = Lubię to. 1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesahei Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie ma go na multi. Występował w 1.6.5 i mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wcale nie @Up ;] Herobrine przez notcha został potwierdzony TYLKO w alphie. Osobiście nie wiem czy można go spotkać na multi, bo go nie spotkałem ;] @perzot HEROBRAONA może nie było, ale był za to Herobrine, do którego notch przyznał się tylko w alphie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A notch zapewne robi sobie z was jaja bo taki okaz nie istnieje. Skoro mają takie problemy z zrobieniem inteligentnego NPC,to jakim cudem zrobili by coś takiego?.. Jeżeli ty nie masz szacunku do mnie,ja go nie mam do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creeper Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Praktycznie co każdą wersję w lancherze pisze "-Removed Herobrine". Także w 1.0.0. Ja już sam nie wiem co o tym myśleć :P MAM W GŁOWIE TNT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveOne Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kurde bo na tym multi chętnie bym posłuchał jak kumple krzyczą ;D Ew. Jak ktoś by miał na MULTI PLAYER moda na Herobrina pod wersję jakoś taką starą pod którą są pliki serwerowe to był bym wdzięczny byle by ten HEROBRINE NIE BYŁ TAKI JAK PARE MODÓW ŻE AGRESYWNY JAK CHOLERA 1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Zeus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeżeli chcesz wystraszyć kolegów to wgraj plugin dodających Herobrine. Miłego śmiania się z kolegów || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.vXv.*DeRrD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeśli chcesz żeby piszczeli to puść im Biebera na cały regulator - efekt ten sam i tutaj jest gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perzot1818(PL) Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 KidMod i do tego nawet nie wie NOTCH NIGDY TEGO NIE POTWIERDZIŁ ! NIE BYŁO CZEGOŚ TAKIEGO JAK HEROBRAON !!!!! NIGDY !!! To na tyle Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveOne Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Każdy co post dostaje to na co zasługuję. Co do pluginów. Nigdy nie dodawałem pluginów prosiłbym o instrukcje i o plugin ale nie o agresywnego herobrine tylko taki jak na 90% filmików czyli Ucieka , nie bije itd. 1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perzot1818(PL) Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Herobrain to wymysł grupki studentów którzy podmienili teksturę drzwi żelaznych, ustawili największą mglę i zrobili zdjęcie. Potem wstawili na neta a wy teraz wszyscy kłamiecie !!! Neoney jak mogłeś zostać Kidem skoro nie wiesz nawet podstawowych rzeczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveOne Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Halooo poda ktoś Plz. Każdy dostaje lubie to za każdy nawet bezsensowny post. 1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanT Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Perzot1818PL nawet kid ma prawo czegoś nie wiedzieć -_- @toppic Ponoć herobrine był w alfie , jednak Notch na twitterze potwierdził że go nie ma . Nie wiadomo . Ale warto ściągnąć MineCrafta alfe i szukać do skutku . Szukanie herobrine'a jest trochę jak szukanie SpiderJockeya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubabossok Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 teraz spiderjockey nie jest tak rzadki można go dość często spotkać. A Herobrine niby kiedyś istniał lecz to był rzadki okaz. Perzot zachowujesz się jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.