ominges Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, mam pytanie, bo kolega mi mówił żebym nie ściągał SDK guns mod, ponieważ wyskoczył jakiś obrazek z napisem "jesteś debilem" i było 100 wirusów na jego kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyiti Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A gdzie on ściągał ? Ps ten mod już chyba nie jest aktualizowany więc faktycznie on nim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ominges Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A gdzie on ściągał ? Ps ten mod już chyba nie jest aktualizowany więc faktycznie on nim jest nie wiem skąd on to pobrał ale o co nim jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 @Up Cichyiti powiedział ,,Więc faktycznie on nim jest'' czyli twój kolega faktycznie jest debilem. Ten Mod jest aktualizowany, ale nie ma na tą wersje ponieważ wyszła nie dawno Ten mod i inne możesz pobrać tutaj: http://www.minecraftforum.net/forum/51-minecraft-mods/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.