damianww Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Zrobilem Zete dostalem design Havic zalozylem go wszystko bylo ok ale niestety peklo mi 8 irsow odrobilem je wszystkie wbilem 5lvl. ALE! Nie moge załozyc designu Havoc na drony. Niby zakladam normalnie ale nie widac go w grze i jak odswierze wypozazenie to jedt zdjety. ;/ Wiecie moze OCB ? //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja wiem //spam Odnośnik do komentarza
OsiekxD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja wiem jesteś po prostu "ham" jeżeli wiesz,to mu pomóż,a nie się tak zachowujesz... Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
damianww Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @Twojastarana to podziel sie z nami //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No widzisz jest taki problem że havoc ma rozmiar S a twoje drony M :/ przykro mi nie potrzebnie robiłeś te wrota Odnośnik do komentarza
damianww Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @UP co ty za glupoty pieprzysz? masz tak gadac to wypierdalaj z tego forum bo juz od kilku dni mnie denerwujesz swojimi beznadziejnymi postami //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
OsiekxD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @UP co ty za glupoty pieprzysz? masz tak gadac to wypierdalaj z tego forum bo juz od kilku dni mnie denerwujesz swojimi beznadziejnymi postami Popieram,miałęm to samo powiedzieć,lecz niechcę procentów ;] Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
MrGreenPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a jak miałeś wcześniej założony to go było widać czy go wgl nie zakładałeś przed pęknięciem dronów, ponieważ może można zakładać design jak jest 6 lvl drona Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 oooooo ale ja mówie prawde :/ a jakimi postami cie wkurwiałem bo o ile pamiętam to nic nie pisałem od kilku dni Odnośnik do komentarza
joozef Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 najprościej będzie do suportu napisać mało kto sobie pozwala na pękniecie dronów wiec może być mało odpowiedzi Odnośnik do komentarza
damianww Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 hmmmkupilem 1 irsa 1 lvl nie dalo sie zalozyc wbilem mu 6lvl nie dalo sie zalozyc kupilem 8 irsow nie dalo sie zalozyc wbilem im 6lvl i tez nie da sie zalozyc :/ //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
muszekphelka23 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 hmmmkupilem 1 irsa 1 lvl nie dalo sie zalozyc wbilem mu 6lvl nie dalo sie zalozyc kupilem 8 irsow nie dalo sie zalozyc wbilem im 6lvl i tez nie da sie zalozyc :/ Damian MPC to nie forum na tego typu problemy, masz forum DO oficjalne i tam pisz, a najlepiej wprost do supportu Odnośnik do komentarza
damianww Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No dobra chyba naprawde napisze do supportu:) temat można zamknąc //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Popieram,miałęm to samo powiedzieć,lecz niechcę procentów ;] Bardzo mi przykro ale twój post jest bezsensowny i nic nie wnosi do tematu więc uważam że % ci się należą. Zamykam Popieram,miałęm to samo powiedzieć,lecz niechcę procentów ;] Bardzo mi przykro ale twój post jest bezsensowny i nic nie wnosi do tematu więc uważam że % ci się należą. Zamykam Odnośnik do komentarza
Michu. Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 up multi post Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.