warrock hack Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam w launcherze oryginalnego minecrafta jest 1.0(w newsach) i se tak przeglądałem co zostało dodane usunięte itp. i na samym końcu zobaczyłem removed herobrine(niżej była wersja 1.8).Pytanie jest takie o co z tym chodzi przecież herobrine nie było w 1.8? Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xhyper Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Robią tak za każdą wiersją ponieważ ludzie upierają sie że widzieli Herobrine Pomogłes?Wniosłem coś w temat? Daj... LIKE Sygnaturka by MrSpritex1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casjel Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam w launcherze oryginalnego minecrafta jest 1.0(w newsach) i se tak przeglądałem co zostało dodane usunięte itp. i na samym końcu zobaczyłem removed herobrine(niżej była wersja 1.8).Pytanie jest takie o co z tym chodzi przecież herobrine nie było w 1.8? to jest w większości wersji ale herobraina niema i chyba nie będzie chyba że na modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budyn3218 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Już mi się płakac chce gdy widzę "Herobrine!" przecież to nie prawda, żadnego Herobrine nie ma, już mówią o nim od alphy, dziwne że dopiero się skapowałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.