Happy! Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Loguje się na konto , wchodze na serwer i wyrzuca mnie spowrotem do strony głównej . To jest ban? Wie ktoś może? -Happy czemu jesteś niebieski? -Bo jestem kotem! -Happy czemu masz skrzydła? -Bo jestem kotem! Odnośnik do komentarza
Andrewek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Konto miało więcej niż 30 dni? Odnośnik do komentarza
MPC Fighter Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jak masz bana wyskakuja ci serwery a potem dopiero jak zatwierdzisz serwer wyrzuca i pisze w okienku zostales zbanowany jako uzytkownik kozystajacy z botow zostaniesz odblokowany: ******. pomoglem? polub mnie :-) Odnośnik do komentarza
Happy! Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Konto miało więcej niż 30 dni? Nie miało 15-14 @up Nie mam nic takiego , używam opery na mozilli nic mi również nie pokazało. Po prostu wyrzuciło do strony glównej. -Happy czemu jesteś niebieski? -Bo jestem kotem! -Happy czemu masz skrzydła? -Bo jestem kotem! Odnośnik do komentarza
_Quake_ Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No to twoje konto najprawdopodobniej zostało zbanowane na zawsze. Żeby się upewnić napisz do supportu, podając swój nick, login, serwer. Odnośnik do komentarza
Andrewek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No to dostałeś w 99% bana. Moje tygodniowe konto na biobocie latało i akurat po banowaniu nie mogłem się zalogować. Odnośnik do komentarza
CannabisGE7 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 nie niemasz bana teraz jest problem z logowaniem tez to mam od jakis 4-5 dni i support nic nie pomoze trzeba czekac az to naprawia Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Konto miało więcej niż 30 dni? Co to ma niby za znaczenie , może mieć i nawet rok. Bugowałem znajmoych na noob koncie założonym 2 lata temu , i normalnie weszłem na konto. Konto wcale nie jest po 30 dniach usuwane ani banowane autoamtycznie. Ktoś poprostu rzucił takie fałszywe info na mpc i takie flaxy teraz tak piszą .... Napisz do supportu z loginem + serwerem. Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Co to ma niby za znaczenie , może mieć i nawet rok. Bugowałem znajmoych na noob koncie założonym 2 lata temu , i normalnie weszłem na konto. Konto wcale nie jest po 30 dniach usuwane ani banowane autoamtycznie. Ktoś poprostu rzucił takie fałszywe info na mpc i takie flaxy teraz tak piszą .... Napisz do supportu z loginem + serwerem. No i chuj ze nie jest usuwane , ale jeśli ma mniej niż 30dni to idze perm za bota odrazu :/ Odnośnik do komentarza
p3in Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak by miał perma to by został o tym powiadomiony gdy w serwer wchodzi Pomogłem ?? To daj Lajka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.