fanat1c Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, gram w Minecrafta już około roku i jak na razie gra mi się nie nudzi. Od ostatniego tygodnia chodzą mi po głowie myśli kupna oryginalnego Minecrafta. Tylko, że w tym tkwi cały mój problem i pytanie do Was. Czy opłaca się kupować ? Gdzie kupować ? Jak nie zostać oszukanym ? Obserwowałem aukcje na allegro i jedno mnie dziwi. Jedni wystawiają za 40-50zł , a inni za 99zł. Czy można zaufać aukcjom takiego typu http://allegro.pl/mi...1952612964.html? Jest ich wiele i nie jestem pewien czy kupno takiego kodu jest legalne i nie przyniesie żadnych negatywnych skutków w przyszłości. Czekam na Wasze odpowiedzi. Za pomoc z Góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Sprzedawca ma 100 % pozytywów Ocena ze sprzedaży także bardzo dobra Ja na twoim miejscu zakupiłbym || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cetizier Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kup na minecraft.net. Klucze z Allegro są najczęściej kradzione i potem zostają zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 up dobrze radzi ja kupiłem na minecraft.net i nie żałuję jak co do allegro te po 50 zł są kupowane podczas trwania bety/kradziano a z czasem blokowane jak chcesz dłużej mieć premium kupuj z minecraft.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanat1c Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czytałem wypowiedzi paru osób i mówią że grają rok i nadal nikt im nic nie zablokował, a kupowali na allegro. Mi kasy jakoś bardzo nie szkoda, chyba kupie to z allegro, jak mi zablokują, to pomyślę nad Minecraft.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakNickó Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czytałem wypowiedzi paru osób i mówią że grają rok i nadal nikt im nic nie zablokował, a kupowali na allegro. Mi kasy jakoś bardzo nie szkoda, chyba kupie to z allegro, jak mi zablokują, to pomyślę nad Minecraft.net Dobry wybór. mam już ponad pól roku gift koda z allegro za !! 35 zł !! i nadal nie zablokowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanat1c Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Skoro jest jeszcze więcej osób, które też tak twierdzą to już postanowiłem co zrobić. Z góry thx Wam. Temat już chyba do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WielkiProjekt Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja kupiłem od typka miał 100% pozytywów po 2 miechach zablokowali mi konto i musiałem nowy kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja kupiłem za 22,50zł gram juz pół roku i żyje : ) Zero blokad, wszystko działa jak należy... Chcesz to kupuj. Twój wybór. Jak masz kaske na to przeznaczoną to kup i się ciesz Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raycore Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeżeli kupię oryginałkę, i wgram nieoryginalny klucz, zablokują mi grę? Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajsksus Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 kup ze strony kontagier.pl Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW Moja paczka modów: http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OzynS Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jeżeli kupię oryginałkę, i wgram nieoryginalny klucz, zablokują mi grę? kupujesz kod nie grę bo grę sobie możesz ściągnąć z jakiś stron bądź z minecraft.net Ja kupiłem 3 tygodnie temu kod z allegro i działa, 0 narzekania No ale niestety dla sprzedawcy wystawiłem negatywa bo ciul nie przysłał 2 par okularów 3D no ale to jego strata nie moje bo mi na kodzie zależało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoyoAmazing Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ja bym kupił, 100% pozytywów, nikt źle nie ocenia. Można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.