radek123451 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam mam 2 problem otoz wsyzstko juz fajnie dziala gra sie nie laguje ale myszka sie czasami zacina na 2-3 sekundy, ale jak jest noirmalnie to nie moge nia szybko przekrecac obraz tylko sie tnie prosze o pomoc mam jave 7 minecraft 1.0.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemicro Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To błąd od minecrafta, ja i 2 moich kumpli też to ma. Nic nie poradzisz. <_< PS. Podobno duża ilość obiektów na danym terenie powoduje coś takiego. Znajdź miejsce mało zarośnięte i tam się zabuduj Można prosić o zdjęcie warna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryham Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 to jest forum o grach,hakach itp a nie o sprzecie PS. Kup se nowa myszke mialem ten sam problem kupilem nową i mi juz zajebiscie dziala 25 postów Zrobione 50 postów Zrobione 75 postów Zrobione 100 postów Zrobione 125 postów Zrobione 150 postów Nie Zrobione 175 postów Nie zrobione 200 postów Nie Zrobione 225 postów Nie Zrobione 250 postów Nie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 up racja lecz to jest wina gry nie jego sprzętu na 3 kompach mam tak samo jak założyciel tematu topic w następnej wersji może to naprawią co najwyżej zrób jak up radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMrKarolus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 up racja lecz to jest wina gry nie jego sprzętu na 3 kompach mam tak samo jak założyciel tematu topic w następnej wersji może to naprawią co najwyżej zrób jak up radzi haha w nastepnej wersji pzdr... minecraft 1.0.0 to pelna wersja GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemicro Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 haha w nastepnej wersji pzdr... minecraft 1.0.0 to pelna wersja OMG, Nowa aktualizacja (dodanie mobów, przedmiotów, naprawa błędów) jest kolejną wersją gry. Minecraft przecież będzie się rozwijał dalej. To jedna z najpopularniejszych gier, jak na razie liczy około 17 mln. graczy (wg. minecraft.net) Można prosić o zdjęcie warna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.