HardkoorowieCx3 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam Poszukuje Serwera PvP nie musi być koniecznie PvP ale żeby raty były z x 1000% a nie 750% i aktualnie dzialający i zeby konto mozna bylo stworzyc za pomoc 5 i + Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się + TuT Jak Naprawić Connection Refused. www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theDiox Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Aha, czyli poszukujesz serwa z ratami x20? Tyle wychodzi po przeliczeniu. Tu masz serwa PVP 110Lvl na start + 10m sp + full nova+5. U grocery w JG masz wszystkie stony do blue, aby zrobić w miare fajne itemki na pvp alchemia zajmie Ci z jakieś 5h. Mam nadzieję że "pomogłem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.