Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4h

jakub130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi sie zdaje czy sroking dział tylko miej wiecej 4h

@down

nie rob se jaj.. za co 5 ?

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Napisz po Polsku . chyba zrrozumialem ze sroking dziala tylko 4h ??? otoz nie. Srokingiem mozesz bocic ile chccesz. Daj 5 jak pomoglem

------------------------------------------------------------------------

haha dobrze się czujesz, 5 za co? może za to że tu jesteś..

Opublikowano

SroKingiem mozesz bocic ile chcesz . Po 4h przestal dzialac ? Opisz to dokladniej

@_toXic_

Myslisz , ze jak masz 5* w profilu to jestes lepszy i ludzie beda Cie szanowac ? No to masz problem .

@down

Nie wlaczaj silka przez loadera . Jesli oczywiscie przez niego wlaczasz .

20358.gif
Opublikowano

Prawdopodobnie chodzi mu o to że dostaje dc regularnie co około 4 godziny. Ja jak i moi koledzy też tak mamy 3-4godzinki i dc. Zauważyłem ze jeśli rozłącza się bot i gra cię całkiem wyłącza to problem może rozwiązać ustawienie wiekszego priorytetu w menadżer zadań windows dla srokinga.

Co do zwykłego dc podczas gry co 4 godziny podobnie jak kolega jestem ciekawy jak można rozwiązać ten problem.

Opublikowano
Prawdopodobnie chodzi mu o to że dostaje dc regularnie co około 4 godziny. Ja jak i moi koledzy też tak mamy 3-4godzinki i dc. Zauważyłem ze jeśli rozłącza się bot i gra cię całkiem wyłącza to problem może rozwiązać ustawienie wiekszego priorytetu w menadżer zadań windows dla srokinga.

Co do zwykłego dc podczas gry co 4 godziny podobnie jak kolega jestem ciekawy jak można rozwiązać ten problem.

co do priorytetu to raczej bym na to nie stawial bo tez tak mialem ;) aczkolwiek moge sie mylic nie powiem ze nie ;)

moj problem tkwił w ?? w tym ze bocilem na 1 koncie w Srokingu naraz z 2 kumplem i nam rownoczesnie po około 3-4-5 H padały silki -,- wieccc nie wiem nie bocisz z kims na wspole na 1 koncie ?? ;)

pozdro ;)

beztytuuzpd.png
Opublikowano

W moim przypadku to na pewno nie jest wina konta. Posiadam konto z którego korzystam tylko ja.

Dodałem w zaporze wyjątki silka i srokinga. Wyłączyłem wygaszacz ekranu gdyż podejrzewałem ze może on rozłącza.

Troszkę irytuje takie dc co 3-4h gdyż potem długo się loguje do gry.

Czekam na dalsze sugestie może ktoś będzie miał jakiś ciekawy pomysł jak można pozbyć się dc co 3-4h

Opublikowano

hmmm nie wiem czy to cos da ale sprobowac mozna ,,,, zainstaluj net framewrok 2.0 albo 3.5

iii jesli nie bedziesz mogl zainstalowac NF 3.5 to sciagnij windows installer 1.1

1.hmmm a jakiego masz neta ??

2. to sa doslownie co do czasu 4H czy roznie ?? O_o

3.a grasz tym samym czasie w cos jak bocisz czy nie ??

hmmm trzeba chlopaki wspolną siłą to rozpracowac booo tak byc nie moze ;/;/

prooosze jesli ktokolwiek wie cos to pisac :D

beztytuuzpd.png
Opublikowano

To nie jest dokładnie 3-4 h to jakoś losowo teraz np 1,5 godziny i dc. Tym razem ze utraciłem połączenie z serwerer Srokinga.

Na neta nie mogę nażerać mam DSL czyli łącze kablowe (nie mylić z kablówką) 8 mega download a 2 upload

co do NET Framework 3.5 to mam zainstalowany często korzystam z platformy NET gdyż amatorsko programuje w c#.

Co do grania w tym samym czasie to nie na chwilę obecną gram tylko w silka i tylko 1 postacia.

Obecnie sroking jest chyba offline gdyż po zalogowaniu widnieje piękny komunikat "You have no packs"

Po restarcie serwerów Srokinka sytuacja wyraźnie się polepszyła lata już ponad 6h :)

dodałem też port do wyjątków "SparePort=17663" z pliku serCfg jak narazie wszystko wydaje się być ok

Opublikowano

ja tez tak teraz wlasnie mam tylko ze bez DC ;/ bot po 3-4h przestal dzialac nie moglem go wlaczyc nie moglem autopota uzyc wrocic do miasta klikalem na mini mape nie chcial isc... nic nie dzialalo ale gram dalej sam bo sie juz spowrotem nie zaloguje chyba ze da sie go jakos wylaczyc i wlaczyc bez wychodzenia z gry

Opublikowano

oki już wszysko działa git można zamykać

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

No to napisz jak go rozwiązałeś bo qwert też ma ten problem :D

jeżeli masz router, to może on ci się restartuje co ~5h ;/ mój np restartował się codziennie o 9 rano xD

• Dodaj nową pozycję...