valvalentino Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam. Mam pytanie, chodzi o to, że gdy ulepszam itremy na multiplayer(nie gram na single więc nie wiem czy też) to po relogu przestają się błszyczeć, tak jakby tracą swoją moc, co z tym zrobić? I jeszcze jedno pytanie, czy jak ulepszam item to wybierać tą opcje z największą liczbą?na chwilę obecną tak robię bo myślę, że jak zabierze wiecej leveli to item będzie lepszy. A i jeszcze jedno pytanie, kiedyś widziałem na mpc poradnik jak te znaczki przy ulepszaniu zmienić na normalne litery, jakiś plik się wgrywało do odpowiedniego folderu który zastępował te znaczki normalnymi literami. Mógłby ktoś dać link do tego pliku wraz z opisem gdzie wkleić lub link do tamtego tematu?pamiętam, że to było do prerelase ale 1.0.0 też powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx998c Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak, powinieneś wybierać upgrade z największym levelem, ponieważ dostajesz wtedy potężniejsze zaklęcie. Nie znam linku na zmianę znaczków, ani rozwiązania twojego problemu tracenia mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valvalentino Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dzieki za odpowiedz a wie ktos moze czemu to znika i level tez sie resetuje czesto po relogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cetizier Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie... Za różny poziom masz różne zaklęcia. Nie są bardziej potężne, czy mniej. Np. ulepszając kilof masz do wyboru zaklęcie za 1 poziom, które powoduje +10% szybkości niszczenia klocków, lub za 3 poziomy, które daje chyba 5% lub 10% szansy, że czasem kilof nie zużyje się. Bierz którekolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valvalentino Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a czemu po relogu znikają levele? bo nikt mi na to nie odpowiedział i dowiedziałem się że można kilka razy ulepszyć jeden item, jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie da się 2 razy chyba ulepszać. Po relogu lvl nie znikają. Lvl znikają tylko jak padniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Lvl nie powinny ci znikać a co do ulepszania to połóż kolo enchatingu trochę biblioteczek i weź za np 10lvli to będzie dobra rzecz wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunner Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Z tego co wiem ustawienia po relogu się resetują Trzeba poczekać na jakiś plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.