Goldiebwoy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema wszystkim ;p Mam problem i pytanie. Probuje od wczoraj zrobic drzwi z 1 pistona i jakos mi to nie wychodzi, glownie chodzi mi o tajemne wejscie do kopalni i probowalem wszelkich kombinacji i za nic ten 1 piston nie chce dzialac po przycisnieciu pressure plate. Tutaj macie screena jak ten piston ma wygladac i to przejscie: http://img809.imageshack.us/img809/9505/73759768.jpg Za pomoc daje minusa lub plusa co kto woli i 5 do profilu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakNickó Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Bo jak ma dzialac skoro wyjebales deski klocek dalej od pistona, a plytka naciskowa nie jest podlaczona redstonem do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldiebwoy Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Juz jest .. Dziala .. ;p Dziekowac Jak od razu przesunalem deske do pistona to juz zaczelo trybic, bo wczesniej nie chcialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.