davidoski Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, Mam problem z cuboiodem - World Guardem. Zaznaczyłem obszar spawn`u i założyłem cuboida, przy spawnie jest skrzynia z wagonikami a obok tory. I teraz jest problem - ludzie nie mogą otworzyć skrzynki i położyć wagonika na torach... LWC dałem na public na skrzynie, tylko ten cuboid blokuje ale w config mam: chest-protection: enable: false Wie ktoś o co może chodzić ;(? Pomóżcie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoski Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Niestety to nic nie daje. Powiem tylko ze w moim głównym katalogu World Guard nie było pliku config, skopiowałem go z folderu World Guard z paczki "Krzysztofa". Ktoś wie co może być nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a na wersji 1.0? all dobrze działa może coś źle skonfigurowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoski Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ale hehe, ja mowie ze tylko skopiowałem pliczek "WorldGuard.jar" oraz folder WorldGuard do że tak powiem serwera którego sobie sam tworze tzn. sam sobie pisze permissions, sam wgrywam pluginy jakie chce Tylko WorldGuarda wziąłem z serwerowej paczki Krzysztofa ;( To co zrobić aby ludzie nie mogli niszczyć terenu ale otwierać skrzynie?? ;/ Może podeślijcie mi waszego World Guarda ;x ->Żeby działał pod 1.0.0 Bukkit Aha, i jeszcze coś wbiłem pod innym nickiem jako player i tak: - Skrzynia się nie otworzy - "You don`t have permissions to open that in this area" - Dałem sobie wagonik z serwera i kładę na tory - "You don`t have permissions to place vehicles here" Pomóżcie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoski Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dobra, udało mi się to ustawić. Coś z moim configiem nie jest w porządku, ale udało mi się zrobić to tak: /region flag chest-access allow /region flag vehicle-place allow Ale dlaczego przez configa nie działało to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.