trixored Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak w temacie, gdzie są powody zablokowania konta i czas? Dostałem bana na nowym serwerze a jest niemożliwością że oni mnie złapali... Nie dostałem żadnego emaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omnix01 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jeśli GM Cię zablokował to przychodzi wiadomość na e-mail, jeśli maszyna - nic nie przychodzi. Pręgierz znajduje się na boardzie, ale dotyczy on tylko forumowych kar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZloscUlicy Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tez dostalem bana i nic nie przyslo... Napisalem do suportu w odwolaniu i napisali ze zbanowala maszyna :/ I ban jest nie odwolalny :/ Wiec prawdo pdobnie dostales to samo.... sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Maszyna banuje z góry i nie nakłada bana z wysyłaną wiadomością, więc dlatego nie dostałeś e-maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUAdi Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mojego kolegę też zbanowali, i nic nie przyszło, więc to maszyna. ale.. Za co tak masowo banują? on nie cheatował;x Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem. Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixored Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pewnie są to bany stałe ale mam nadzieje ż na 24h :P Bo jak nie to już koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUAdi Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 odświeżam zamiast tworzyc kolejnego tematu, kolega dalej ma ten problem. Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem. Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.