MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak jak w temacie. Szukałem u wujka google lecz nie mogę znaleźć. Tak samo na YouTube są filmiki podpisane 1.0.0, a do czego dochodzi to jest na 1.8.1 lub inne wersje... Proszę o pomoc. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Stawianie serwera na 1.0 i 1.8 jest takie samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra dzięki już sam pokombinowałem i udało mi się. A jeszcze mam takie pytanie. Jak to jest z pluginami ? Najlepiej jakie pluginy dać ? xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jakie pluginy to zależy jaki ma być serwer czy survival, role play czy jeszcze inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Survival z małą domieszką RPG, żeby były prace i żeby można było dostawać kasę. :P xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestalski Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Po 1. Póki co wstrzymaj się z serwerem. (Pliki bukkitowe są zabugowane) Jeżeli wydadzą nowe to proponuje: World Guard Persmission czy cos takiego i szoping, ew. dodatek do czatu:) Daj luba jeżeli pomogłem w czymś. Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft. W razie pytań PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdiXx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja ci powiem:) LWC WORLDGUARD WORDEDIT COMMANDBOOK PERMISSIONS Jak z domieszka rpg to BUTTONWARP Jobs i skonfiguruj na np wojownik jobs:) IPGet wgraj jak chcesz banować na IP FalseBook No i to tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra dzięki wam. Nie mogę znaleźć tylko CommandBook, Permissions ButtonWarp i Jobs. Chyba, że działają te co są na starsze wersję bukkita. :P @Edit A co powiecie o tych pluginach ? Których się pozbyć, a które zostawić ? Bo znalazłem taką paczkę. :P xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAdiXx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Działają stare pluginy same się aktualizują. Mam nadzieje, że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/475898-dl-pliki-serwerowe-by-sentence-hot-100/ Pobierz tą paczkę, jest lepsza i ma najbardziej przydatne pluginy http://www.mpcforum.pl/topic/297589-tutstawianie-serwera-bukkit/ Serwer robisz tak jak na 1.8.1 tylko ,że pobierasz najnowszego bukkita || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dzięki za pomoc. Skorzystam z waszej pomocy. Temat można zamknąć. Wszystko już gra. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.