Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO BOT

wiktor2767

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, złożyłem podanie. Jako jestem słaby z angielskiego a tłumacz mnie nie lubi to zadam pytanie; o co chodzi z tym przejściem nicku z zielonego na srebrny... albo lepiej... jak już złożyłem podanie to co mam zrobić aby dostać uprawnienia do korzystania z bota.

Opublikowano

Co jakis czas sprawdzaj swoj profil na stronce. Jeżeli twoj nick bedzie srebrny to możesz zacząć juz korzystac z bota.

Liczę na "Lubie to!" :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Ale tam jest przycisk add acc, nie mogę dodać. Mam ten 'silver nick', zależy mi na tym bocie, bo latam na BIO, a mam trudną sytuację z kasą. Chyba każdy rozumie.

Opublikowano

Hmm... no to napisałem wczoraj podanie, zdziwiłem się,bo już dzisiaj mam silver nick, 10 min temu zajarany pobrałem bota. Wszedłem i tam jest guzik

Click to add a new Account

Więc ... nie mogę dodać konta. Po prostu nie da się kliknąć na ten plusik, jest przyciemniony w kolorze takim szarym, lekko beżowym. Ma może wielkość 1x1 cm2

Miało być dokładnie:)

@ Dałn No to czekam, nie boce bo nie chcę warna za bio. Chociaż już mam 6 irków wybocone bez warna :DD

Opublikowano

A przy logowaniu się na bocie wyświetla ci się jakiś błąd?

(Main -> Change server login)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Aha.

Czyli musisz zwyczajnie poczekać aż dodadzą cię ręcznie do auth db. Przez ten czas przyszykuj sobie taski. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

To nie fair, kolega wczoraj o 22:00 złożył podanie, a dzisiaj już lata.

@down Mogę się logować przez wp.pl albo nick bez wp.pl ;D

Opublikowano

To nie fair, kolega wczoraj o 22:00 złożył podanie, a dzisiaj już lata.

@down Mogę się logować przez wp.pl albo nick bez wp.pl ;D

Fake , minimalny czas oczekiwania to jest tydzień. Sam czekałem 1,5 tyg.

btw. jesli rejestrowales sie przez wp.pl to zaden bot nie pojdzie.

Opublikowano

I tu się mylisz, ja już go miałem wczoraj, ale miałem błąd. Mój drugi kolega również. Wszystko się zmienia. :P

@ down Dzięki za pocieszenie :D

Opublikowano

Fake , minimalny czas oczekiwania to jest tydzień. Sam czekałem 1,5 tyg.

btw. jesli rejestrowales sie przez wp.pl to zaden bot nie pojdzie.

Jaki fake? Dostałem silvera i od razu mogłem nawalać na pbdo :) Więc pewnie to zależy od nich, jak im uwidzi się dodać od razu to dadzą od razu :)

Opublikowano

Jaki fake? Dostałem silvera i od razu mogłem nawalać na pbdo :) Więc pewnie to zależy od nich, jak im uwidzi się dodać od razu to dadzą od razu :)

Zapytaj quaka , kamela , badz innych czas oczekiwania moze wynosic nawet do 2 tyg i to nie jest tak ze jak im sie tam uwidzi.

Fake w sensie powinien dostac silva tydzien od zlozenia podania.

Opublikowano

Zapytaj quaka , kamela , badz innych czas oczekiwania moze wynosic nawet do 2 tyg i to nie jest tak ze jak im sie tam uwidzi.

Fake w sensie powinien dostac silva tydzien od zlozenia podania.

Ja dostałem silvera na 2 kontach po 2 tygodniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...