wiktor2767 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siemka, złożyłem podanie. Jako jestem słaby z angielskiego a tłumacz mnie nie lubi to zadam pytanie; o co chodzi z tym przejściem nicku z zielonego na srebrny... albo lepiej... jak już złożyłem podanie to co mam zrobić aby dostać uprawnienia do korzystania z bota. Odnośnik do komentarza
damianww Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Co jakis czas sprawdzaj swoj profil na stronce. Jeżeli twoj nick bedzie srebrny to możesz zacząć juz korzystac z bota. Liczę na "Lubie to!" //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Okej... czytałem, że może to potrwać. Powiesz ile w przybliżeniu ? Dam plusika ^.^ Odnośnik do komentarza
damianww Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @UP od 2dni do 10 dni //zakaz handlu //BR3ND Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Aha, jeszcze jedno. Już mam srebrny nick, mogę już go pobierać ? I jak go aktywować? | Nie mogę dodać konta Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Musisz czekać po kilku dniach max konto zostanie dodane do bazy bota Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ale tam jest przycisk add acc, nie mogę dodać. Mam ten 'silver nick', zależy mi na tym bocie, bo latam na BIO, a mam trudną sytuację z kasą. Chyba każdy rozumie. Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Na jakiej zasadzie nie możesz dodać... Mogę mniemać że gdy chcesz je dodać wyskakuje 5 murzynów i cię porywa... Opisz dokładniej swój problem Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Hmm... no to napisałem wczoraj podanie, zdziwiłem się,bo już dzisiaj mam silver nick, 10 min temu zajarany pobrałem bota. Wszedłem i tam jest guzik Click to add a new Account Więc ... nie mogę dodać konta. Po prostu nie da się kliknąć na ten plusik, jest przyciemniony w kolorze takim szarym, lekko beżowym. Ma może wielkość 1x1 cm2 Miało być dokładnie:) @ Dałn No to czekam, nie boce bo nie chcę warna za bio. Chociaż już mam 6 irków wybocone bez warna :DD Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 bo zanim oni dodadza towje konto do bazy to troche minie poczekaj ze 2-3 dni i juz Odnośnik do komentarza
Machniuk Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A przy logowaniu się na bocie wyświetla ci się jakiś błąd? (Main -> Change server login) Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL). Więcej pod PM. Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jest błąd. Myślę, że nie muszę wklejać ss, ponieważ z góry wiedziałeś o co chodzi. Odnośnik do komentarza
Machniuk Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Aha. Czyli musisz zwyczajnie poczekać aż dodadzą cię ręcznie do auth db. Przez ten czas przyszykuj sobie taski. Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL). Więcej pod PM. Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To nie fair, kolega wczoraj o 22:00 złożył podanie, a dzisiaj już lata. @down Mogę się logować przez wp.pl albo nick bez wp.pl ;D Odnośnik do komentarza
joozef Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 a nie logujesz się przez wp.pl ? Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie ta wersja. Już chyba działa. Szukam taska. Dziękuję wam :* Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To nie fair, kolega wczoraj o 22:00 złożył podanie, a dzisiaj już lata. @down Mogę się logować przez wp.pl albo nick bez wp.pl ;D Fake , minimalny czas oczekiwania to jest tydzień. Sam czekałem 1,5 tyg. btw. jesli rejestrowales sie przez wp.pl to zaden bot nie pojdzie. Odnośnik do komentarza
wiktor2767 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 I tu się mylisz, ja już go miałem wczoraj, ale miałem błąd. Mój drugi kolega również. Wszystko się zmienia. :P @ down Dzięki za pocieszenie Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Możliwe , tylko że i tak pewnie zaraz skończy sie beta wiec co wam z tego ? ;p Odnośnik do komentarza
PaweliV Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Fake , minimalny czas oczekiwania to jest tydzień. Sam czekałem 1,5 tyg. btw. jesli rejestrowales sie przez wp.pl to zaden bot nie pojdzie. Jaki fake? Dostałem silvera i od razu mogłem nawalać na pbdo Więc pewnie to zależy od nich, jak im uwidzi się dodać od razu to dadzą od razu Odnośnik do komentarza
ЯevoX Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jaki fake? Dostałem silvera i od razu mogłem nawalać na pbdo Więc pewnie to zależy od nich, jak im uwidzi się dodać od razu to dadzą od razu Zapytaj quaka , kamela , badz innych czas oczekiwania moze wynosic nawet do 2 tyg i to nie jest tak ze jak im sie tam uwidzi. Fake w sensie powinien dostac silva tydzien od zlozenia podania. Odnośnik do komentarza
wilk2323PL Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zapytaj quaka , kamela , badz innych czas oczekiwania moze wynosic nawet do 2 tyg i to nie jest tak ze jak im sie tam uwidzi. Fake w sensie powinien dostac silva tydzien od zlozenia podania. Ja dostałem silvera na 2 kontach po 2 tygodniach. Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Chłopaki to nie temat do chwalenia się w ile Wam dali tego silvera. Kolejny post w ten deseń bez pytania autora będę traktował jako spam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.