hlz12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ma ktoś taski do pdobota na wrotka alphe bete game i delte najbardziej interesują mnie 3 ostatnie lub może wie ktoś jak wpisać komendy w taskach, zeby działały, niby jetst jakis task na alphe ale mi nie działa Odnośnik do komentarza
drzerzy Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Są na stronie pbdo bota taski do alfy bety gammy a jak chcesz do delty to wystarczy że pobierzesz pełną aktualizacje bota w której znajdują sie jeszcze taski do epsilony ido zety oraz delty Odnośnik do komentarza
warna Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ja tak chciałem napisać bo nie mogę znalezc forum Dlaczego PBDO-bot pada mi w alfie już 2 alfy mi padły i robiłem vega 2 irki 4 flaxy 10 lf3 waliło wszystkim od x4 do x2 na małych kryskach Mi się wydaje ze przy dobijaniu mk w rogach nie odleci do póki nie zabije jednego wiec nie wiem prosze o pomoc bo beta w drodze Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wiem że były problemy z zasięgiem potwórkow w wrotach więc to może być problemem. Lub lagi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.