Deco12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siemka mam problem pobrałem własnie metina i w pomocy pisze ze mozna sterowac wasd itd. a ja moge tylko myszką co zrobic by sterowanie było tak jak w pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq ^^ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 podłącz klawiaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 yyy a z czego pisze ? pewnie że mam podłączoną dobra temat do zamknięcia juz w to nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glinka. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wyłącz Avasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wyłącz antywirusa i zaporę systemowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.