Shilin Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, po dzisiejszym update niemam serwera platinum. Cos sie u nich stalo czy to moja wina? :/ Odnośnik do komentarza
kwiatziom Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 U nich dziś jak byłem to jeden serw był odłączony i robili coś na nim pewnie to platek był :] sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Shilin Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No wlasnie przed chwila byl jeden odlaczony a teraz go wogole niema :| Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No jak to moze byc twoja wina, pewnie nexon robi jakies poprawki i tyle, ale ja mialem platka i nikt na niego nie wchodzil. Odnośnik do komentarza
Shilin Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Znaczy no niedosłownie moja wina tylko niewiem, zle sciągnięta aktualizacja czy cos. No trudno, jutro sie zobaczy. Załozylem temat bo myslalem ze ten serwer zostal usuniety czy cos a tego by chyba nikt niechcial Dobrze, to pan moderator chyba moze już zamknąc ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.