Sayd15 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak patchuje metina to zatrzymuje sie sie an hshield jest 33 % i nie idzie dalej nic nie wyskakuje co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wPoreNormalny Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Poczekaj, po jakimś czasie pójdzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayd15 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 aha dobra czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayd15 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czekałem cala noc nic nie poszło może ktos wrzucic folder hshield a najlepiej wszystkie pliki z aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/1874914-dzisiejszy-patch-17-11-2011r/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayd15 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 tylko mi to pobiera w jakis dziwnych plikach nie mam ich wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayd15 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 dobra juz mam teraz sciagnac i wypakowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayd15 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Teraz mi się zatrzymuje przy 66.7 metin2_common_f_844_13740.fastresume tego nie może ściągnąć. Pobierałem z nowego patcha ale nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayanAner Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja usunąłem all metki z kompa i sformatowałem DYSK C no i zainstalowałem od nowa win'a i poszło Full AFK'i Hexana.net! http://www.mpcforum.pl/topic/903639-wpt-hexananet-full-afki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja miałem ten sam problem na win7. Zreinstallowałem win'a 7 i dalej mam to samo o.0. Nic mi nie pomaga. Teraz w sprawie tematu. Spróbuj odpalic metka (jeżeli masz viste lub 7) Prawy przyciesk myszki na plik do odpalania metina --> Właściwosci --> Zgodność --> Uruchom ten program w trybie zgodności z: i ustaw Windows XP service pack 3 i niżej odchacz uruchom jako administrator. Jeżeli nie pójdzie spróbuj odpalić metka przez takie kurczaczki w folderze z metinem. Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 kurczaki odpalają patcher metina czyli na to samo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Też prawda. No nie wiem ja mam podobny problem, ale ciut inny. Sprobuj pobrać od kogoś lub z oficjalnego forum metin2 cały folder metin2. Mi to niestety też nie pomogło. Spróbuj. Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.