Makyura Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 chciałem się spytać gdzie mogę wystawić link mój chodzi mi o werbowanie znajomych była stronka co sie rejestrowało i podawało link do werbowania z różnych gier był bym wdzięczny jak by mi ktoś przypomniał Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chodzi ci o reklamę? Może zrób ogłoszenie i daj je na tablicę ogłoszeń w swojej miejscowości. Odnośnik do komentarza
KDKJ Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Na pewno nie możesz jej wstawić na mpc Odnośnik do komentarza
speader22 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W miejscach zwiazanych z ta gra, forum czy cos , Gadu gadu, youtube , pisz wstawiaj linki ;] (ja mam juz na 12 order) Filmy z Metin2.PL Solar s26 Odnośnik do komentarza
maxiorek2pl Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Poco wstawiac jakies linki do rejestracji.Nie lepiej sciagnac CCcleaner i samemu sb zrobic ordery jest gdzie na mpc jak to zrobic moj kolega to pisal MagicWarrior <_< e mail sie zaklada jednorazowy na stronie koszmail.pl NMZC Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.