kudybkaminecraf Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siemka mam takie pytanie bo chcial bym ze gdy cie stanie na plytce to zeby piston sie zamykal/schodzil niewiem jak to powiedzie chodzi mi o to zeby byl taki jak go sie postawi bo zazwyczaj gdy sie stanie na plytce to on sie otwiera /wysuwa a mi chodzi zeby sie wsuwal bardzo o to prosze wiem ze to skomplikowane ale wiem ze sie tak da tylko nie wiem jak ;/ Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikr CS Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To proste. Jak masz kabel do pistona niszczysz 2 kawalki kabla. Stawiasz dirt przy kablu od strony płytki a czerwoną pochodnię do strony pistona Schemat P=Piston - =kabel D=dirt C=czerwona poch. O-Plytka P-------CD----------O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudybkaminecraf Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) [email protected] niedziala i zapomnialem powiedziec ze nie jet po prostej tylko tak powykrzywanie bo jest to na serwie a dzialki sa 15x15 dziala tylko zle postawile Edytowane 23 Listopada 2011 przez kudybkaminecraf Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przed pistonem stawiasz redstone torch żeby był włączony. Doprowadź do niego kabel. Wtedy kiedy zasilisz kabel, pochodnia musi zgasnąć co zamknie piston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi