luuki12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) witam od ok roku nie gralem w metina pamietam ze zawsze bardzo szybko mi sie patchowal a teraz nagle godzina i 80% od 67% to jakis koszmar. czy jest sposob aby jakos przyspieszyc patchowanie lub jakies obejscie tego oto problemu jeszcze dam parametry: proc.: 3.2 GHz RAM: 6GB miejsce na dysku: jest bardzo duzo net: 6mb a sciaga mi patcha z predkoscia 7,77 kb/s to jest masakrycznie wolno.. Edytowane 23 Listopada 2011 przez luuki12 ZBIERAM PLUSY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KróliczeKoO Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jako takiego sposobu nie ma.... . Po prostu musisz czekać. Kiedys pamiętam że była stronka na metin2.pl z gotowymi patchami <Do sciągnięcia przez przeglądarkę i do wklejenia do clienta> Ale nie mogę jej znaleźć By Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 aha no teraz przyspieszylo troche wiec zostaje mi poczekac ZBIERAM PLUSY + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Poczekaj trochę a powinno ruszyć szybciej jeśli nie to możesz zainstalować kamer moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi