Michios Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam po długim czasie nie odpowiadałem w tematach więc na powrót postanowiłem założyć myślę że przydany Tutek.Do modków: Jako że według mnie jest przydatny bardzo ten tutek to nie wiem jak z wami,jeżeli więcej będzie na nie to proszę o usunięcie lub jeżeli już było na forum to proszę o też usunięcie Więc do rzeczy. Czasami słyszę na różnych forach że ukradli takie konto ponad 200zł wydane na marne itd.Postanowiłem to zmienić do tego jest wymagane: 1:Mózg 2:E-mail i hasło do niego (tylko email na którym jest konto i musicie się upewnić że e-mail nie został zmieniony lub jest w jego trakcie zmiany) 3:Ukradzione konto(zależy czy chcecie odzyskać czy ukraść/pożyczyć) O co z tym chodzi i jak to wykonać .. ? Więc tak,zabrali nam konto i został e-mail i chcecie odzyskać konto nic prostszego wystarczy że wjedziesz na :http://pl.gameforge.com/user/accneeded wpisujecie e-mail tego konta. Wbijacie teraz na email (ten na stronie wp.pl,o2.pl itp) aktywujecie linkiem konto i logujecie się. Powinno takie coś wyskoczyć: (oczywiście te czarne to ja zasłoniłem) Jeżeli to wyszło już w 85% mamy nasze konto. Wchodzimy w zakładkę ''Moje Gry'' i pokaże nam się lista gier i lista postaci : Znajdujecie swoje ID i naciskamy na Strzałkę (biała na niebieskim tle) . Wchodzimy i przekierowuje nas do głównej strony metina gdzie pokazuje ID konta.Mamy ID e-mail więc co pozostało ?zmienić hasło!.Wchodzimy w zakładkę ''zmień hasło'' wysyła nam linka na e-mail gdzie dostajemy link do zmiany na nowe hasło i już konto nasze ! WIĘCEJ INFO NA GADU:15772718 JEŻELI CHCECIĘ OKRAŚĆ GRACZY NIE RADZĘ. nie odpowiadam za stracone konta i grzywny karne itd . Odnośnik do komentarza
EmpiUfo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 szybciej jest wejsc na mt2.pl i kliknac zapomnialem hasla chyba ze nie znamy loginu albo chcemy zobaczyc czy mamy jeszcze jakies acc na mejlu Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja bardziej rozbudowany sposób na odzyskanie opisałem w 100% dobry (nie polecam okradać ludzi ale między innymi łatwo oszukać dzięki temu) Odnośnik do komentarza
pgpmt2 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 chujowy sposob bo to samo kolega wyzej powiedzial ze mozesz odzyskac poprzez zapomnialem hasla , ja inny sposob preferuje , poprostu gdy znacie kogoś email dajmy na to osobe ktorą chcecie okrasc to wpisujecie jej tam email i kombinujecie coś wkrecacie zeby zaakcpetowala wtedy sie logujecie na tą storne i macie wszystkie passy kont nie tylko na metinie na wszystkim gdzie on sie zarejestrowal:)) Gif off. Odnośnik do komentarza
saints Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Trochę nie potrzebny ten tutek, bo zmiana hasła i też mamy konto spowrótem. Ale plus za pomysłowość. Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 [email protected] tak,to prawda ale gdy nie zaakcpetuje pierwszy/sza (wiele przypadków tak miałem) to nic z tym nie zrobisz dlatego napisałem to @UP Dzięki za + ale gdy nie znamy loginu to jak chcesz przywrócić hasło ;p ? Odnośnik do komentarza
saints Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Nie jestem jeszcze taki tępy, żeby loginu nie pamiętać Odnośnik do komentarza
XenoX-MasteR Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Niema lajka ponieważ można na tym dużo stracić . Lepiej zapomniałem hasła , do jakiś max 50 to są nooby i pomyślą że jakiś reset serwa był czy coś takiego , Like it ! Nie wiesz co to skillsy? Zbieram Laajki Tu będzie sygna . By Baksiu Juuż zamówiona WSRH - na zawsze w naszych sercach! Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 @Ref Odnośnik do komentarza
Isei Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Tut taki sobie. Dużo roboty :P A i tak wiem ze swojego doświadczenia że ludzi z konta banalnie okraść :P Ale za rozpisanie się i za pomysłowość LIKE. Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Odświeżam po długiej nie obecności w działach TuT Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ReF : ) Odnośnik do komentarza
Dingox Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tut na zapomniane haslo? ja pierdole, tak trudno kliknac w zapomnialem hasla ? Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ciekawe jak przypomnisz skoro Loginu nie znasz ? Odnośnik do komentarza
kuler123 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Teraz to juz nie jest Potrzebne ? cruzeN Aka VodkaNoe Odnośnik do komentarza
Ready™ Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Potrzebne juz nie jest az tak bardzo bo za mało os gra na PL-u ! http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/ PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC! Odnośnik do komentarza
EmpiUfo Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Teraz to juz nie jest Potrzebne ? Może i nie potrzebne ale jak najbardziej aktualne i można w ten sposób odzyskać hasło/login. Odnośnik do komentarza
Crajzoll Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Up login odzyskasz,ale kto w tych czasach nie zna swojego loginu. Topic nie przydatne w tych czasach ;p Odnośnik do komentarza
Seasean Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To co @UP, mało przydatne ;P Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dałem żeby było bo nie którzy o tym nie wiedzieli Odnośnik do komentarza
her0es Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 możesz napisać zwykłym kolorem i berdziej zwięźle bo sorry ale nie rozumiem w dodatku te screeny, po nich nic nie widac rejestrujesz nowe konto, żeby odzyskać stare ? co jesli nie pamiętam na jakim mailu było? wątpię, żeby działało po tylu latach - na daty popatrzyłem dopiero teraz bo autor odkopał ;/ #down serio ? Hejo Odnośnik do komentarza
MenegeR* Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Fajny, pożyteczny tutorial, na pewno się przyda . Odnośnik do komentarza
Michios Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 możesz napisać zwykłym kolorem i berdziej zwięźle bo sorry ale nie rozumiem w dodatku te screeny, po nich nic nie widac rejestrujesz nowe konto, żeby odzyskać stare ? co jesli nie pamiętam na jakim mailu było? wątpię, żeby działało po tylu latach - na daty popatrzyłem dopiero teraz bo autor odkopał ;/ #down serio ? Ten ziomek @MenegeR spami w każdym temacie Odnośnik do komentarza
windows. Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ci co stracili zawsze mogą próbować tym sposobem, z pewnością komuś się przyda. Odnośnik do komentarza
Nekara Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No ciekawe, chociaż nie wiem co to da, dam plusa za pomysłowość i samo zamieszczenie a nóż ktoś skorzysta ;P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.