Depus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam opisze poniżej jaki mam problem 1.uruchamiam easy loguje się mam 14 dni premium uruchamiam grę i nad buttonem "możesz uruchomić jeszcze 2 metiny" pisze mi uruchamianie gry. 2.okno z gry metin2 się włączyło mogę się logować , ale tam nadal pisze uruchamianie gry 3.Loguje się do gry i nadal to samo mija 10 minut wyrzuca mnie z metina i wyłącza grę a w easy piszę nadal uruchamianie gry i tak cały czas Proszę pomóżcie mi kto pomoże dam mu tyle + ile dam rade Odnośnik do komentarza
a1zNn Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Napisz emaila do easymetin supportu... u mnie jest tak samo , powinni update zrobic... Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dokłądnie napisz a w miedzy czasie sproboj metka przeinstalować wszystko od nowa zrobić i wtedy może cos sie zmieni.. Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Depus Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wszystko już robiłem co jest możliwe najgorsza rzecz w tym , że czas tracę za który zapłaciłem.Jeśli ktoś coś będzie wiedział to dajcie znać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi