patras1357 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak jak w temacie : * prosze o jak najszybsze bo tera odpalałem i wpisuje login i passwords i mowi ze laczenie a nie łączy aa kiedys grałem to było inaczej odrazu było bo zmieniałem tego start. w folderze metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 kamer mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patras1357 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ale przez kamer Mord bd działał fishbot? bo dałem hackshielda i nie logowało mnie cały czas pisało łaczenie z serverem, przez kamer moda też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canold Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ale przez kamer Mord bd działał fishbot? bo dałem hackshielda i nie logowało mnie cały czas pisało łaczenie z serverem, przez kamer moda też Tak, na "Kamer Modzie" będzie działał ci FB. Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi