_Shizuu_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam, mam problem z grą Avp2, mianowicie po zainstalowaniu gry i ,gdy próbuje ją włączyć nic się nie dzieje, próbowałem odinstalowywać i instalować chyba z 10 razy.Wiecie gdzie jest przyczyna problemu ? Parametry Laptopa Karta graficzna" Ge Force Go 7600 AMD Turion 64x2 1.81 GHz 3gb ram Czekam na odpowiedzi! Stawiam Lajki. ( Wiem ,że stara gra itp, ale mi przypadła do gustu ) Edytowane 23 Listopada 2011 przez _Shizuu_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Gra oryginalna czy pirat? ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shizuu_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Oryginalna pudełkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Masz win 7 ? to możesz spróbować odpalić w trybie zgodności ze starszym systemem typu (XP) lub w razie czego z jeszcze starszym systemem... Napisz czy pomogło. @Down PW napisze ci co i jak... 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shizuu_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie nie, mam XP'ka ( Przepraszam za niedopisanie wyżej w parametrach ) I zbyt nie zrozumiałem twojego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusiok112 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 to jest Aliens Vs Predator 2??? Ja mam jedynke szukałem dwójki i nie znalazłem Pomogłem? Liczę na +, a na pewno się odwdzięczę! Podoba Ci się dźwięk jak wciskasz "Lubię To"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzeryt Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 to jest Aliens Vs Predator 2??? Ja mam jedynke szukałem dwójki i nie znalazłem Co to ma do tematu? Jedyne co mi przychodzi na myśl to przeskanowanie kompa, lub format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusiok112 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 To jakieś stare gówno AvP 2 http://www.ceneo.pl/15590683 - to jest ten predator? A co to ma do rzeczy? - zielinskipawel4 Pomogłem? Liczę na +, a na pewno się odwdzięczę! Podoba Ci się dźwięk jak wciskasz "Lubię To"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diosminex Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Przyczyną może być albo porysowana albo przejechana płyta.. Jeżeli posiadasz drugi komputer, zainstaluj i sprawdź na drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shizuu_ Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Omg, widziliście date ostatniego postu ? Ja pier .. Po za tym, temat można zamknąć , DAWNO poradziłem sobie z tym .. Naprawdę, ruszcie głową zanim coś zrobicie. KPRP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi