Ksevis Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam otóż mam problem podczas nagrywania filmiku z gry słychać mój głoś tylko w prawej słuchawce i tutaj pojawia się problem mianowicie nie wiem jak to zmienić by mój głos było słychać w prawej jak i w lewej słuchawce @PS Nie wiem jaki dział do tego będzie najodpowiedniejszy bo nie ma działu PROBLEMY Z PROGRAMAMI. Pozdrawiam Ksevis Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 kupić stereo mikrofon albo by miał wejście jack stereo ( 3 , zwykły mono ma 2 styki na jaku ) w ustawieniach głośności jeśli karta umożiwia czasem jest opcja mix stereo i mix mono, załącz mono If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Ksevis Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na ustawieniach mam tylko MIx Stereo I właśnie tym nagrywam i tylko w prawej słuchawce mnie słychać. Opcji Mono nie mam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi