FlashofDeath Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam pwewien problem z multi gdyż podczas ładowania mapy zostaje kicknięty i dostaje informacje Game got disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'FlashofDeath' (for 0 minutes) ... No Packet wie ktos co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza
roofipl Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wczoraj był patch, ściągnąłeś go? W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl Odnośnik do komentarza
FlashofDeath Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 jak patrze na origin to pisze mi że wersja jest aktualna. Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ja też mam problemy teraz przez ten patch , gra mi się włącza i albo czarny ekran albo kick i pisze: you are disconect from ea online i nie mogę grać i muszę pocinać w bad company2 Edytowane 23 Listopada 2011 przez caltoro Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Aktualizacja PunkBustera Odnośnik do komentarza
FlashofDeath Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 czyli że co mam zrobić dasz może jakąś instrukcje? Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php ściągasz PB potem odpalasz .exe wybierasz battlefielda 3 i aktualizujesz ^ Odnośnik do komentarza
filipeku Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja to zrobiłem i dalej mam to samo, a ściągłem punkbustera z akutalizowałem i dalej to samo powiedzcie co mam zrobić. Odnośnik do komentarza
Bleach Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 musisz poczekać na nowego patcha Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce. Odnośnik do komentarza
filipeku Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 I co to ma być kupuje gre działa przez chwile a tu nagle przestaje i mam czekać na jakiegoś patcha. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi