_uLllllllllllll Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czesc jak wlaczam metina to pisze nie masz odpowiednich uprawnien i inne chujstwa. Nawet zdjecia w .jpg nie moge otowrzyc bo pisze to chujstwo Co mam zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytusiik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jesteś na koncie administratora komputera czy masz swoje utworzone konto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_uLllllllllllll Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 nie wiem ale wczoraj mialem wszystko normalnie tylko antiwirus mi cos szfankowal i nie wiem co sie dzieje czekam na dalsze odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxiu11 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Miałem to samo, jednak to rozpracowalem. Jeżeli pobierales jakiegos priva, ew inne programy wadliwe, radze od nowa wgrać system. Wirus, ktory moze z tego pochodzic może popsuc caly Twoj sprzęt. Jeżeli jednak nic z tych rzeczy, wejdz następująco: - ppm na plik - ustaw tylko do odczytu - pozniej w zgodnosci uruchom jako admin -i w zabepieczeniach wejdz następująco: -uzytkownicy zaznacz pozniej edytuj - następnie uzytkownicy zaznacz pozniej dodaj - zaawansowane - znajdz teraz - 1sza opcja powinna byc o administratorze, zaznacz ją i daj ok - pozniej daj mu pełną kontrole - zatwierdz i wszystko powinno byc ok Pozdrawiam _uLllllllllllll 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_uLllllllllllll Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 czekam na dalsze ODP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_uLllllllllllll Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 oenaer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canold Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 nie wiem ale wczoraj mialem wszystko normalnie tylko antiwirus mi cos szfankowal i nie wiem co sie dzieje czekam na dalsze odp Jak można tego nie wiedzieć ? Musisz być zalogowany na administratora na komputerze, może ci to pomoże. Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBcio1001 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 "Uruchom jako administrator"? - internetowe radio z jajami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi