ermix Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Więc chcę załączyć CA i wszystko jest dobrze, do póki się nie ładuje gra (biegnący chłopek po lewej na dole) i nagle mnie wywala do pulpitu i nic. Jak to naprawić? Jak zły dział to sorry Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 na dole i po lewej? raczej prawej sprobuj reinstal, wylacz antywira Odnośnik do komentarza
dsabhdabj Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Spróbuj odpalic na innym profilu U mnie dzialało Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Musicie ręcznie zrobić update Hackshielda. Odnośnik do komentarza
ThankYou® Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra znam rozwiazanie problemu a wiec: Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Good luck:) Btw. Nauczycie sie przegladac inne tematy zanim zalozycie nowy McGrasus, ermix i komora123456 3 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
ermix Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra znam rozwiazanie problemu a wiec: Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Good luck:) Btw. Nauczycie sie przegladac inne tematy zanim zalozycie nowy Dzięki stary masz lubie to i 5* jeszcze raz wielkie dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Alfons xD Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 chyba mozna zamknąć ponieważ odpowiedzi zostały udzielone Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 [quote name=Alfons ' timestamp='1322079203' post='3488356] chyba mozna zamknąć ponieważ odpowiedzi zostały udzielone Topic zostanie zamknięty na prośbę autora lub jeżeli zostanie złamany regulamin ,. Odnośnik do komentarza
komora123456 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ja też miałem ten problem dzięki Odnośnik do komentarza
ermix Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Topic zostanie zamknięty na prośbę autora lub jeżeli zostanie złamany regulamin ,. Napisałem wyżej że temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Close Dzięki stary masz lubie to i 5* jeszcze raz wielkie dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi