Dark Mafex Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam mam pewien problem niedawno zakupiłem ps3 i podłonczyłem internet wi-fi i w tym problem strony internetowe ladnie chodza git wszystko przegladarka dziala elegancko lecz jak wchodze na playstation network tu zaczyna sie problem. Klikam stwórz konto pojawia sie jakis obrazem i takie kółeczko u góry ekranu po prawej stronie i sie kręci i to może trwać z 3 godziny i nadal nic . nawet nie mozna tego wylaczyc pozostaje jedynie wylaczyc konsole przyciskiem power ?? prosze o pomoc dzwonilem do playstation centrum i powiedzieli ze to porty lecz zadzwonilem do dostawcy internetu i powiedzial mi ze router nie byl blokowany i porty sa odblokowane wiec w czym problem ????????? o i jeszcze probowalem podlaczyc przez kabel Ethernet i lipa (ps jezeli popelnilem jakies bledy to sorki spieszylem sie ) Edytowane 23 Listopada 2011 przez Dark Mafex mafex 1 Odnośnik do komentarza
AimBoter Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a może by tak spróbować zupdatować soft do najnowszego? Odnośnik do komentarza
SoJoker Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak wyżej - zaktualizuj system, bo raczej nie wina po stronie Wi-Fi, czy internetu ogólnie jak mówisz że "kablem" też próbowałeś. Ale możesz na kompie zrobić konto a na konsoli się tylko zalogować na nie może tak się da. Jak nie to coś z konsolą jest nie tak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi