mateusz2173 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam Wczoraj jeszcze sobie pięknie grałem w Combata, Dzisiaj świeżutką aktulizacje zrobiłem Włączam Combata patrze o nowy Hack schield Biega sobie żołnierz (ładowanie) A tu nagle lipa Combat się wyłączył Próbowałem wyłączać Firewalle i dalej nic NIEMA ŻADNEGO ERROR CODE CZY COŚ W TYM STYLU! poprostu się wyłącza ! I niemoge sobie pograć w Combata ; ( Odpowiedzi odpowiednio wynagradzam Odnośnik do komentarza
ziomalq12347 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) No ten nowy hs bardzo obciaza kompa i to pewnie dlatego, ja tez tak mialem. moze reinstal bo sie cos pewnie zle spatchowalo Edytowane 23 Listopada 2011 przez ziomalq12347 mateusz2173 1 Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Musisz zrobić update Hackshielda, usuń parę plików, a później update.exe włącz. mateusz2173 1 Odnośnik do komentarza
Ed Dog Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 albo usuń stare hacki do CA i innych gier Odnośnik do komentarza
ThankYou® Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra znam rozwiazanie problemu a wiec: Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START update po wszystkim wlaczacie Combata i cieszycie sie gra! Good luck:) NASTEPNY LUDZIE NAUCZCIE SIE!!! Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi