StudzeKisiel Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czy jest jakiś działający aim bot lub inny czit do mw2 (alteriwnet) Odnośnik do komentarza
xxWisniaPLxx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Właśnie ;p Bo próbowałem 1 i nie działał..nei wie mczy ma sens próbować te z 2010?? Plz o odpowiedź... ExONPL 1 [EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !! Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem Odnośnik do komentarza
barmanek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie potraficie grac normalnie tylko musicie czitowac ?? :/. Radze wam nie instalować żadnych czitow bo dostaniecie bana i tyle ;/ Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 barmanek wzruszyła mnie twoja historia ale ja potrzebuje czita xxWisniaPLxx 1 Odnośnik do komentarza
SIRPEANUTS Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tutaj nie znajdziesz, ale poszukaj na innych sąsiednich forach. Na pewno coś znajdziesz, polecam szukać przez ,, google chrom '' szybkie tłumaczenie, zobaczysz co i jak.Najlepiej nie pobieraj nic bez ,, Skana '' . Na mpcforum niestety nic teraz nie ma, jak coś będzie to się ujawni.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
xxWisniaPLxx Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 THX>>>To plz piszcie w tym temacie jak coś...a na czitach gram dla tego że miałem max lvl..a musiałem formata i po 1 nie chce mi się grać od nowa...po 2 typy przez sufit mnie zabijaja to to tez wkur***... [EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !! Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem Odnośnik do komentarza
SIRPEANUTS Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 THX>>>To plz piszcie w tym temacie jak coś...a na czitach gram dla tego że miałem max lvl..a musiałem formata i po 1 nie chce mi się grać od nowa...po 2 typy przez sufit mnie zabijaja to to tez wkur***... Nie tłumacz się. Jak coś będzie to znajdziesz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi