Tombstone! Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam. Jako że nowy serwer i promocja z pierscieniem expa trzeba maniaczyc. Znalazłem konto z 30sm, brakuje 2 na rekawice do zestawu... Czy w chwili obecnej działają darmowe smy? Ponieważ wchodzę przez amerykańskie lub wloskie ip i nie ma żadnych ofert.. ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPAT Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Oferty pojawiają się co 2-3 dni Tutaj masz wszystkie sposoby. http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/ By Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombstone! Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) No podziękował za informacje. A czy wiesz może do kiedy trwa promocja na plu? (kupisz cokolwiek dostajesz expa na tydzień) // oj niestety nie. To miło:d Może ktoś zobaczy ten edit. Zmienili coś wygląd okna doładowywania, i jak wchodzę w sponsorpay to wywala że sesja wygasła i mam odświeżyć. Odświeżam i 404. Wie ktoś jak mi pomóc? A w super rewards nie ma żadnych ofert od 2 dni ;< Edytowane 23 Listopada 2011 przez Tombstone! ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tape Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 2 SM to mozesz zrobic na polskim IP bez aola Jebnij Like'a !! /AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PasiakMetin2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A co by się zdało gdybym nie zmienił ip czy są jakieś tego konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi