Diego77 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 PROMOCJA NIEAKTUALNA !!! Witam! Postanowiłem zrobić nowy aktualny poradnik o darmowych strojach Dr.Pepper, gdyż wielu ludzi nadal ma problemy z ich uzyskaniem. No to lecimy! Gdy już macie kod to postępujecie jak na zdjęciach 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Informacje dodatkowe: link do generatora kodów Dr.Pepper : AKTUALNIE GENERATOR NIE DZIAŁA... jak znajdę nowy to wrzucę na jednym koncie Dr.Pepper można użyć tylko 1 kodu dr pepper; jeśli chcecie użyć ich więcej musicie stworzyć nowe konto na Dr.Pepper wszystkie dane podane przy rejestracji na stronie Dr.Pepper nie muszą być prawdziwe, najważniejsze żeby wpisywać je logicznie (tj. w ZIP CODE wpisać jakieś cyfry, wiek między 20-80 itp.); jedynym wyjątkiem są dane wpisywane na zdjęciu nr 8 - tam musicie wpisać swoje prawdziwe dane do konta BF Heroes, aby odebrać nagrodę tego sposobu wykorzystania kodów Dr.Pepper możecie oczywiście używać do odbierania nagród w innych grach, np. Battlefield 3; wystarczy popatrzeć, co możecie dostać, gdy wybieracie prezent gdy już jesteście przy punkcie 8: w tym momencie po naciśnięciu przycisku "Login" możecie mieć duużego laga, gdyż mnóstwo ludzi w tym samym czasie chce zdobyć nagrody (no przecie darmowe ) Stroje dla Royals:Cliffhanger's Set Donald Dress-white Legionnaire's Set Aviator's Set [*]Stroje dla Nationals: Alpiner's Set Fritz Formal Desert Fox's Set Ace's Set mam nadzieję że pomogłem części społeczeństwa Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie łatwiej poszukać filmu ? http://www.youtube.com/watch?v=Cn7f-R9Gdu0&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza
Diego77 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 nie wiem po co gość się męczył z tymi danymi... może i łatwiej znaleźć film, choć czasami przydaje się alternatywne źródło/wersja tekstowa Odnośnik do komentarza
BioTerror Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 to teraz dam ci zagatke dlaczemu jak wybieram kod wszystko robie jak trzeba na koncie bfh mam tylko postacie royal jak juz mnie przenosi strone bfh wpisuje pasy sa tylko 2 stroje dla national ? Odnośnik do komentarza
Diego77 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 wyraź się jaśniej, nie bardzo rozumiem... że niby przy wyborze "na którą postać chcesz dać strój" masz ubranko dla niemca? Odnośnik do komentarza
BioTerror Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 dokładnie Odnośnik do komentarza
Diego77 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no to znaczy że złe ubranko od dr.peppera wybrałeś... są 4 sety dla niemca i 4 sety dla alianta NIEMIEC: Alpinier Fritz Desert Fox Ace ALIANT: Cliffanger Donald Legionnare Aviator Odnośnik do komentarza
BioTerror Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 juz nie wazne problem rozwiązany Odnośnik do komentarza
KACKACU Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mi podczas logowania przez email ładuje i ładuje co robic? Odnośnik do komentarza
MasterComputer Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Spoko przyda się newbie ja do tego sam doszedłem Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mogę dodać tutek do mojego tematu? :P Odnośnik do komentarza
AdiBrD Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pięknie ładnie opisane. Jeszcze takiego nie było szczegółowego moim zdaniem Mody Podpinać przyda się tak szczegółowy jak dla przedszkolaka każdy zrozumie ! :] Odnośnik do komentarza
Diego77 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mogę dodać tutek do mojego tematu? :P spoko thx za opinie, postaram się jeszcze dodać: "Informacje dodatkowe" Mi podczas logowania przez email ładuje i ładuje co robic? Po prostu czekaj, wczoraj jak robiłem zdjęcia do TUTa to też czekałem z 15 minut... To jest po prostu wina lagów (przecież darmowe, wszyscy chcą mieć ) Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Temat podpinam. Odnośnik do komentarza
Glodelk Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Przypadkiem drpepper już nie działa? Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Przypadkiem drpepper już nie działa? Dlaczego miałby nie działać ? Generator nie działa, natomiast sama promocja ma się dobrze. Odnośnik do komentarza
klasiek21 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dobra nie znalazłem info. Nie da rady kopsnąć na chwile obecną jakiegos reuseable kodu? Odnośnik do komentarza
kamilusz15 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Diego, gdy doszedłem do punktu 10 kilklem (jak na zdjęciu) i zaczęło mi się coś pobierać! CZemu? W ogóle punkt 11 mi nie wyskoczył !!!! Odnośnik do komentarza
Trol.:* Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Bo nie Ustawiłeś ma Być PC a nie All Platforms Odnośnik do komentarza
kamilusz15 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dzieki //Spam | RaVneS Odnośnik do komentarza
kamilusz15 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 nie pomogo :/ Odnośnik do komentarza
Diego77 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 na zdjęciu 6 wybierasz PC i potem jakiś strój... jak ci sie coś pobiera to znaczy że wybrałeś tapetę....... zrób to jeszcze raz uważnie Odnośnik do komentarza
MyCrafti Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 to troche @offtop ale czy da któś ze 1/4 kody na PW plis pilne ;( //Spam - jest od tego inny temat | RaVneS Odnośnik do komentarza
Fifens Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Przy wpisywaniu kody peppera jest tam zapytanie gdzie zostało kupione. Co mam wybrać? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
bolekilolek123 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 w tym co nad kodem wybierasz byle co Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.