hubert012 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam taki problem, że zformatowałem komputer i zainstalowałem windows 7(miałem windows xp i działało) i jak robie server ja moge wbić ale koledzy nie co robić(server hamachi ja i koledzy mamy premki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wyłączcie zapory systemowe wszyscy. Sprawdź czy dobrze wszystko skonfigurowałeś. hubert012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Albo zmień port (sprawdź czy w konsoli nie wyskakuje RUN SERWER INSECURE MODE/OFFLINE- coś podobnego) hubert012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunner Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 RUN SERWER INSECURE MODE/OFFLINE To od trybu NO-PREMIUM Musisz wyłączyć zaporę, windows 7 ma fioła na punkcie bezpieczeństwa ;D hubert012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert012 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Thx Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi