radek123451 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Prosze mi pomoc zainstalowalem nowa jave 7! Zrobilem reinstal MC! Wchodze na mape escape i po 2-4 minutach mnie wypierdziela z bledem Program Java SE Binary przestal dzialac co mam z tym zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tleonek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Łoooo Googleee nie gryzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek123451 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Łoooo Googleee nie gryzą No ale wszytko czytalem na necie nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimaki Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Standardowo przeinstaluj jave i stery hrabia14 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi