Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVP.NET - błąd połączenia, gra się nie uruchamia.

Bejbeeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi pomoglo odpalenie "lol.launcher.admin"

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

Czy miałeś przed zainstalowaniem systemu lola ? Tzn czy miałeś lola , zrobiłeś reinstal systemu i zainstalowałeś go ?

Opublikowano

TCP ports 80,443,5222,8393-8400 are open on your network. Firebind was successfully able to transmit and receive data over these ports using TCP.

UDP ports 5000-5500 are open on your network. Firebind was successfully able to transmit and receive data over these ports using UDP.

TCP ports 2099,5223 failed due to a HANDSHAKE_CONNECTION_TIME_OUT condition.

Sprawa jasna coś z portami 2serwerów USA i EUN.

Dodałem do wyjątków na routerze i nic, dalej zablokowane.

Może mi ktoś stworzyć konto na serwerze USA i EU WEST? Bo ja moge tylko dla EUNordic.

Podeślijcie na wiadomość, to sprawdzę czy będzie działać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znalazłem program dzięki któremu mogę grać, czasem są spore lagi ale generalnie można grać. Program ten to Cyber Ghost VPN, niestety dla wersji darmowej limit transferu wynosi 1GB na jedną grę schodzi około 25MB także nie jest tak źle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam to samo nie moge sie polączyc z pvp.net co robić? reinstall gry wielokrotnie nie pomugł zapora off antyvirek off i nic co robić help !!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Autor już pewnie nie potrzebuje pomocy, temat jest z listopada ... Zakaz odkopow.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...