GANG3STER Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siema. Postanowiłem zrobić serię BF3 z trybu dla pojedynczego gracza. Zaczełem więc, zrobiłem wpierw odcinek próbny 10min . Grałem na fulli przy frapsie nic nie lagowało gry, ale gdy po nagraniu odpaliłem filmik lagował się jak jasny "..." . O co chodzi ? Ile dać fps ? I co zrobić, żeby szło normalnie. Za pomoc poleci dużo + i 5 Cisowy i MisSsieK 2 Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 dobierz tak by ci nie lagowało , to chyba nie problem ponagrywać sobie kilkanaście razy i sprawdzić If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 najlepiej okolo 60fps zeby posiadal filmik a bedzie plynny. Musisz miec tez dobry sprzet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 jemu jak widac nie radzi sobie z domyślnymi to musi bardziej zmniejszyć albo grać w gre w mniejszej rozdzielczości If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG3STER Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja na ultra I nagrywam i gry nie tnie tylko nagrany filmik Więc ? MisSsieK 1 Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 fraps Ci nie wyrabia, ustaw tak aby było co najmniej 30 FPS [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG3STER Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To wtedy gra nie wyrobi MisSsieK 1 Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 to nie nagrywaj lub nie graj... Nie da się detali zmniejszyć? pokombinować z ustawieniami frapsa i BFA? [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG3STER Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Ta nie grać i co może jeszcze? Dobra do zamknięcia, widzę że sam muszę z tym poradzić żegnam Edytowane 24 Listopada 2011 przez GANG3STER MisSsieK 1 Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi