Czeczen aaaaaa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam mam mały problem z BF 3 Więc tak odpalam BF 3 i pokazuje mi się obrazek jakiś czołg coś i nic więcej PROSZE O POMOC niema ss bo coś nie wychodzą jest czarny ekran Odnośnik do komentarza
NiNeTaLeS Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Gra orygynał? Odnośnik do komentarza
Czeczen aaaaaa Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ta Odnośnik do komentarza
NiNeTaLeS Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Podaj spec. kompa + jaki system masz. Odnośnik do komentarza
Czeczen aaaaaa Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 windows 7 64 bity wymagania mam dobre lepsze niż zalecane Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) gra się zawiesza i wyłącza? czy cały czas jest zawieszona?. Pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej, nie pomogło? re-instal. Jak masz XP to facepalm, na XP BF3 nie działa, czytać ze zrozumieniem wymagań na pudełku nie potrafisz? Edytowane 23 Listopada 2011 przez BF*WasyL Odnośnik do komentarza
roofipl Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Miałem tak kiedy bawiłem się w zmienianiu języka, posiadałem wtedy jeszcze pirata zamiast oryginałki ;d, bawiłeś się z językiem w plikach? W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl Odnośnik do komentarza
Czeczen aaaaaa Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) BF*WasyL masz XP to facepalm, na XP BF3 nie działa, czytać ze zrozumieniem wymagań na pudełku nie potrafisz? pisze że Windows 7 orginał a odpalanie gry stopuje na obrazku jest animacja i nic więcej nie nie bawiłem się Edytowane 24 Listopada 2011 przez Czeczen aaaaaa Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Było o tym wiele mówione że na XP nie pójdzie, ten system jest za stary, na pudełku jest napisane "System- Windows Vista (service pack 2) 32 bitowy lub windows 7. Jeżeli masz XP, to gra nie ruszy, nie masz co próbować i tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza
caltoro Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czy ty ślepy jesteś?? pisał ci 2 razy że ma windowsa 7!!! Prawdopodobnie twój problem ma związek z patchem który ostatnio weszedł , bo też tak mam do patcha grałem normalnie a po patchu robi mi się tak jak tobie Odnośnik do komentarza
BF*WasyL Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wybacz, mój błąd, jestem zmęczony po zajęciach i nie zauważyłem. W takim razie, proponuje sterowniki i reinstal, nie wiem czy ktoś o tym wspominał. PS. O co chodzi z tym patchem, mi się nic nie pobierała a jakoś wbijam na serwer. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi