Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z BF 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

gra się zawiesza i wyłącza? czy cały czas jest zawieszona?. Pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej, nie pomogło? re-instal. Jak masz XP to facepalm, na XP BF3 nie działa, czytać ze zrozumieniem wymagań na pudełku nie potrafisz?

Edytowane przez BF*WasyL

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Miałem tak kiedy bawiłem się w zmienianiu języka, posiadałem wtedy jeszcze pirata zamiast oryginałki ;d, bawiłeś się z językiem w plikach?

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano (edytowane)

BF*WasyL masz XP to facepalm, na XP BF3 nie działa, czytać ze zrozumieniem wymagań na pudełku nie potrafisz?

pisze że Windows 7 orginał a odpalanie gry stopuje na obrazku jest animacja i nic więcej

nie nie bawiłem się

Edytowane przez Czeczen aaaaaa
Opublikowano

Było o tym wiele mówione że na XP nie pójdzie, ten system jest za stary, na pudełku jest napisane "System- Windows Vista (service pack 2) 32 bitowy lub windows 7. Jeżeli masz XP, to gra nie ruszy, nie masz co próbować i tyle w tym temacie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Czy ty ślepy jesteś?? pisał ci 2 razy że ma windowsa 7!!! Prawdopodobnie twój problem ma związek z patchem który ostatnio weszedł , bo też tak mam do patcha grałem normalnie a po patchu robi mi się tak jak tobie

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Wybacz, mój błąd, jestem zmęczony po zajęciach i nie zauważyłem. W takim razie, proponuje sterowniki i reinstal, nie wiem czy ktoś o tym wspominał.

PS. O co chodzi z tym patchem, mi się nic nie pobierała a jakoś wbijam na serwer.

Wasyl654.png

2pacr.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...